Brian Wilson 'mag niet meedoen' met The Beach Boys

AMSTERDAM - Beach Boys-lid Brian Wilson voelt zich hevig gepasseerd door zijn collega Mike Love, die hem de indruk geeft hem uit The Beach Boys te willen werken.

Dat zegt Wilson in de Amerikaanse krant Los Angeles Times.

"Het verwarrende is dat omdat Mike niet wil dat Al Jardine, David Marks en ik meegaan op tournee, het lijkt alsof we ontslagen worden", aldus Wilson. Hij reageert hiermee op een ingezonden brief in dezelfde krant, waarin Love uitlegt dat hij Wilson niet ontslagen zou hebben.

Die brief was weer een reactie op uitlatingen van Brian Wilson, die op CNN beweerde dat Mike Love hem, samen met Jardine en Marks, ontslagen zou hebben. "Ik had geen idee dat dit eraan zat te komen, omdat het bericht vervaardigd was door Mike’s eigen pr-firma, zonder mijn medeweten of goedkeuren", zegt Wilson erover.

Volgens Mike Love zou Brian Wilson aanvankelijk slechts meegaan naar enkele optredens, maar uiteindelijk werden dat er vijftig. Te weinig, zo vindt Wilson. "We waren niet erg lang onderweg voor een jubileum van deze omvang en ik denk eigenlijk dat we nog een plaat samen zouden moeten maken."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie