LONDEN - Lady Gaga heeft dé kans laten lopen om samen met rivaal Madonna op te treden.

Vorige maand in New York in het Yankee Stadium had de Queen Of Pop haar uitgenodigd om samen op te treden, maar Gaga sloeg dit af. Volgens The Sun had ze het te druk met haar eigen Born This Way Tour.

"Madonna belde Gaga om te vragen of ze mee wilde optreden. Haar manager zei dat Madonna heel graag met haar zou willen optreden", zegt Gaga's manager Vincent Herbert tegen de krant.

Het is niet dat het jongste popicoon van de twee niet wilde. "Ze zou graag willen dat het door was gegaan. Ze zei zelfs: als we het doen, laten we het geld dan doneren aan goede doelen. Maar haar eigen tour gaat voor alles."

Sarcastisch

Toch zijn de twee niet de grootste vrienden van elkaar. Eerder in juli noemde Madonna zich 'een groot fan' van het nummer Born This Way, omdat ze mee had geholpen met schrijven, zei ze destijds sarcastisch.

Madonna vergelijkt de single Born This Way continue met haar eigen hit Express Yourself uit 1989. "Ik hou van haar. Imitatie is de eerlijkste vorm van vleierij", zei de 54-jarige Amerikaanse onlangs tijdens een concert in Atlantic City.