AMSTERDAM - Een ongewassen onderbroek die Elvis Presley onder zijn legendarische witte pak droeg is tijdens een veiling in Groot-Brittannië niet verkocht.

Een ongewassen onderbroek die Elvis tijdens een concert in 1977 onder zijn witte jumpsuit droeg, raakte niet verkocht. De minimumprijs was ingesteld op 8.750 euro, maar het hoogste bod bedroeg slechts 6.250 euro. Dat schrijft de Guardian.

Een bijbel met handgeschreven aantekeningen van de King leverde ruim 73.000 euro op, meer dan het dubbele dan verwacht. Elvis kreeg de bijbel op kerstmis 1957, zijn eerste kerst op Graceland.

Schoenen

Verwacht werd dat het boek ongeveer 30.000 euro zou opbrengen, maar het ging voor meer dan het dubbele onder de hamer. De man die de bijbel kocht, een Amerikaan die in Groot-Brittannië woont, wenst anoniem te blijven.

Een filmcontract ondertekend door Elvis voor de film 'Follow That Dream' uit 1962, werd verkocht voor 7.500 euro en een paar schoenen dat speciaal voor Elvis werd gemaakt, ging naar een verzamelaar die er 8.120  euro voor over had.