AMSTERDAM - De Amerikaanse rockzanger Wes Scantlin van de band Puddle Of Mudd is in Austin, Texas uit een vliegtuig gezet en gearresteerd nadat hij in een dronken bui ruzie zou hebben gemaakt met een steward.

Dat meldt entertainmentsite TMZ.

Volgens de politie van Austin zou Scantlin geruzied hebben met een steward, nadat deze hem geen alcohol wilde verkopen. Het vliegtuig waarin Scantlin zich bevond was op weg naar Los Angeles, maar vanwege het incident werd het vliegtuig al in Austin aan de grond gezet.

De zanger werd in Austin in de boeien geslagen wegens openbare dronkenschap. In juli verklaarde Scantlin nog schuldig te zijn aan het bezit van cocaïne, maar ging vrijuit op voorwaarde dat hij de komende achttien maanden niet in aanraking met de politie zou komen. Er hangt hem nu mogelijk een gevangenisstraf boven het hoofd.

Puddle Of Mudd is een in de VS populaire rockband, maar had daarbuiten slechts bescheiden succes. De single She Hates Me was tien jaar geleden een hit in Nederland en ook de single Blurry wist hier enige airplay te verwerven. Het album Come Clean uit 2001 werd driemaal platina in de VS.