AMSTERDAM - Volgens Madonna was het boegeroep dat volgde na haar concert in Parijs niet vanwege de korte duur van de show, maar omdat er mensen aanwezig waren die het optreden wilden verpesten.

Dat meldt Madonna op haar website.

"Aan het einde van show – nadat ik het podium verlaten had – snelde een groep tuig die zich voordeed als boze fans naar voren en ze gooiden plastic flessen naar het podium", aldus Madonna. "De pers schrijft hier liever over dan over het vreugdevolle deel van de avond."

"Maar niks kan deze vreugde wegnemen of deze zeer speciale avond voor mij en mijn fans ruïneren", stelt het popidool. "Toen ik het publiek in keek, zag ik dat iedereen een glimlach op zijn gezicht had. Ik kijk er naar uit om deze schitterende ervaring weer eens te beleven."

Madonna omschrijft haar optreden in de Olympia in Parijs als een "magisch moment". Of haar fans het daar mee eens zijn, is nog de vraag. Het concert duurde namelijk slechts 45 minuten, terwijl de goedkoopste kaarten bijna 90 euro per stuk bedroegen. Na afloop van het concert klonk er luid boegeroep vanuit de zaal.