LOS ANGELES - Toen Justin Bieber vorig jaar ervan werd beschuldigd een kind te hebben verwekt bij fan Mariah Yeater, schrok hij daar erg van.

De jeugdige zanger dacht er serieus over om te stoppen met muziek maken. Alleen dankzij de steun en aanmoediging van zijn mentor Usher besloot hij om toch niet op te geven. Dat zei hij tegen Fabulous Magazine.

De 18-jarige superster, die momenteel een relatie heeft met Selena Gomez, werd door de vrouw aangeklaagd omdat hij de vader zou zijn van haar pasgeboren baby. Toen hij besloot om een vaderschapstest te doen, trok ze de aanklacht in.

Gedeprimeerd

Justin: "Toen dat allemaal begon te spelen was ik in Florida, ver van mijn familie en vrienden. Ik was gedeprimeerd en op een gegeven moment bedacht ik dat dit niet was wat ik wilde, ik wilde gewoon normaal zijn, net als andere mensen."

Maar toen Justin dat vertelde tegen zijn mentor Usher, reageerde die met een opmerkelijk advies. "Leer ermee om te gaan. Zulke dingen zullen je de rest van de carrière achtervolgen. Het houdt nooit op", zei Usher.

Dat gaf het Canadese tieneridool weer de moed om door te gaan.