AMSTERDAM - José Hoebee wil het einde van de damesgroep Luv' uitstellen. De zangeres, die zondag haar man verloor, wil graag met collega's Marga Scheide en Patty Brard blijven optreden.

"Sinds Luv' recentelijk werd ontbonden, is een groot deel van mijn inkomen weggevallen", legt Hoebee vrijdag uit aan het AD. "Om die reden wil ik met Patty en Marga toch eens gaan praten over een doorstart. We gaan goed met elkaar om, dus dat zou best mogelijk moeten zijn."

Het laatste optreden van het zangtrio staat gepland in augustus, maar Brard gaf eerder al aan dat ze wil overwegen langer door te gaan, als Hoebee dat wil.

Scheide gaf in maart aan te willen stoppen met Luv', omdat ze er geen zin meer in had en Brards project Diva's Draaien Door volgens haar in de weg zat.

Vertrouwen

Ondanks dat de 58-jarige Hoebee het zwaar heeft met het verlies van haar man Will, die aan de gevolgen van kanker overleed, heeft ze vertrouwen in de toekomst. "Het zal zwaar worden zonder mijn man Will. Maar ik kom er wel. Ik vecht gewoon door."

Luv' scoorde in de jaren zeventig en tachtig hits met nummers als U.O. Me, The Greatest Lover en Trojan Horse. De meidengroep maakte twee keer een comeback. De dames werden in 2006 gevolgd door camera's voor de realityserie Back in Luv'.