AMSTERDAM – Popfestival Rockin’ Park in Nijmegen kampt drie weken voor aanvang met een teleurstellende kaartverkoop en geeft derhalve bij aankoop van een entreekaartje de tweede gratis weg.

Dat meldt De Gelderlander.

Organisator Mojo Concerts verwachtte tenminste 25.000 kaarten te verkopen voor de aankomende editie van Rockin’ Park, maar tot nu toe blijft de kaartverkoop steken op 15.000 tickets. Mojo verwacht op zulke korte termijn de doelstelling ook niet meer te gaan halen.

Volgens de organisatie ligt het in ieder geval niet aan de hoogte van de kaartprijs, die 69 euro per stuk bedraagt. "Het festival duurt de hele dag en als je kijkt naar welke grote bands je allemaal kunt zien, vind ik het een goede prijs", aldus Angelique Kramer van Mojo Concerts.

Desondanks krijgen consumenten die vanaf donderdag een kaartje aanschaffen voor Rockin’ Park het tweede kaartje gratis. Rockin’ Park vindt op zaterdag 30 juni plaats in het Goffertpark in Nijmegen. Optredende artiesten zijn onder meer Snow Patrol, Elbow, dEUS, Selah Sue en The Temper Trap.