NEW YORK - Slecht nieuws voor alle fans van Slash die het wel zagen zitten dat de gitarist nog eens op zou treden met zijn voormalige band Guns N' Roses.

Volgens hem gaat dit namelijk nooit meer gebeuren. Zo vertelt hij aan The Daily Beast.

Gitaristen Slash en Izzy Stradlin, zanger Axl Rose, bassist Duff McKagan en drummer Steven Adler kregen eerder dit jaar nog de kans om samen te komen bij de Rock 'n Roll Hall of Fame, maar zanger Axl gaf toen al snel aan niet te komen.

Daarom heeft Saul Hudson, zoals de gitarist eigenlijk heet, nu definitief besloten dat hij en de band niet meer zullen optreden.

Haat

"Dat is ook nooit mijn bedoeling geweest. Toen we de kans kregen bij de Hall of Fame, was dat de enige mogelijkheid om weer met elkaar op te treden en dat is niet gebeurd." Het is bekend dat Axl wegens een langlopende ruzie met de gitarist hem niet meer wil zien. Slash vertelde eerder dat Axl hem haat.

"Hij heeft een hoop redenen, waarvan ik de helft niet eens weet. Er is gewoon geen communicatie tussen ons." Maar volgens Slash hebben ook de andere bandleden niet de behoefte om weer samen op het podium te staan.

Slash gaat wel gewoon door met zijn solocarrière. Zo lanceerde hij onlangs zijn tweede album Apocalyptic Love.