LOS ANGELES - Madonna heeft al heel wat concerten op haar naam staan, maar toch is de zangeres nerveus voor haar optreden tijdens de pauze van de Super Bowl, de finale van de competitie van het American football (NFL).

De wereldster vertelt aan talkshowhost Anderson Cooper dat hij geen idee heeft hoe zenuwachtig ze is.

"Het is de Super Bowl. De Super Bowl is zoiets als het heiligste van het heilige in Amerika. Ik kom halverwege de kerkdienst binnen en dan moet ik een preek geven die heel veel impact moet hebben", omschrijft de 53-jarige zangeres haar gevoelens.

"Ik moet de grootste show op aarde neerzetten in de pauze van de grootste show op aarde", gaat ze verder. De Queen of Pop heeft 12 minuten om een wereldshow te geven. "En dat is een grote druk."

Podium

Madonna wilde verder niets kwijt over de show. Maar volgens TMZ is het duidelijk dat ze ook haar hit Vogue ten gehore zal brengen. Op uitgelekte foto's is namelijk op de vloer van het podium te zien hoe het woord Vogue oplicht.

Ook Nicki Minaj zou van de partij zijn. Zij is samen met M.I.A. te horen op de eerste single Give Me All Your Luvin van haar twaalfde album MDNA.