LONDEN - Het gerucht dat het staat te gebeuren, gaat al enige tijd. Maar ex-Spice Girl Mel B heeft nu haar mond voorbij gepraat over wanneer de band weer bij elkaar gaat komen.

In de Australische talkshow Sunrise floepte de zangeres eruit dat dat zal zijn tijdens het 60-jarig jubileum van de Britse koningin Elizabeth, schrijft de Britse krant The Sun zaterdag.

Eerder leek het erop dat de Spice Girls tijdens de Olympische Spelen in Londen weer samen zouden optreden. Maar op de Australische televisie liet Mel B zich ontvallen dat het diamanten jubileum van de Queen, begin juni, wel eens het moment zou kunnen zijn.

Later wilde Mel B haar uitspraken niet meer bevestigen. "Ik heb mezelf echt in de nesten gewerkt met deze uitspraak. Het is verdorie top-secret allemaal."

Clinch

De Spice Girls gingen in 2000 uit elkaar. In 2007 kwamen ze weer bij elkaar om te gaan toeren. In 2008 werd echter een groot deel van hun wereldtournee gecanceld omdat ze wederom met elkaar in de clinch zouden liggen.

Zelf hielden de dames vol dat breuk door 'familiaire verantwoordelijkheden' kwam. Destijds zei Geri Halliwell dat het onwaarschijnlijk was, dat de Spice Girls ooit weer samen zouden toeren.