Woensdag 17 augustus 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Eerste kerstsingle The Voice-kandidaat

AMSTERDAM – Meike van der Veer is de eerste voormalige deelneemster van The Voice Of Holland die een kerstsingle uitbrengt. "Ik vind het leuk om mensen te laten horen dat ik met iets bezig ben", zegt ze tegen NU.nl.
Door NU.nl/Pierre Oitmann

Van der Veer eindigde in de kwartfinale van het eerste seizoen van The Voice Of Holland en presenteert dit weekend haar debuutsingle Love Is The Reason, een kerstnummer. "Ik wilde iets doen waardoor ik goed naar buiten kon treden", vertelt ze. "Ik hou zelf erg van kerstmuziek en wilde net even iets anders doen als eerste single."

De zangeres uit Utrecht heeft nog geen album uitgebracht, maar besefte dat ze met een single moest komen voor de nieuwe lichting The Voice-talenten singles gaat uitbrengen. "Met het netwerk en de drive die ik heb, hoop ik dat ik het wel weer zo kan oppakken dat mensen er geïnteresseerd door raken", meent Van der Veer.

Tijdens het Telegraaf Kerstconcert treedt ze op met andere oud-kandidaten van The Voice Of Holland. Ze is in ieder geval erg in haar nopjes met haar single, die vanaf nu te downloaden is. "Het is fijn om te merken dat er zoveel bijzondere mensen in mijn omgeving zijn die mij belangeloos hebben geholpen om de single van de grond te krijgen."


Lees meer over:
The voice of Holland

Aanbevolen artikelen