AMSTERDAM - Rihanna heeft weer een concert in Zweden afgezegd. De zangeres is oververmoeid en voelde zich woensdagavond in Stockholm niet goed genoeg om het podium te betreden.

De 23-jarige zangeres moest maandag al een optreden in Malmö afzeggen omdat ze zich niet goed voelde.

De zangeres belandde toen in het ziekenhuis aan een infuus om bij te komen. Rihanna gaf dinsdag wel al een optreden in de Zweedse hoofdstad, maar meldde zich de volgende dag toch weer af.

Volgens boulevardkrant The Sun is de zangeres ingestort omdat ze te vaak gaat stappen. De dokter zou haar nadrukkelijk hebben geadviseerd tijdelijk niet meer te drinken omdat ze haar gezondheid ernstig in gevaar kan brengen.

"Ze brengt haar tijd door in de studio, op het podium of in een club. Ze heeft geen tijd om te ontspannen", vertelt een bron. "Artsen zijn bang dat ze te ver gaat."

Het is niet bekend wanneer Rihanna haar Loud-toer kan voortzetten. Voor vrijdag staat een optreden in Duitsland op de planning en woensdag staat ze in het Gelredome in Arnhem. Het zesde album van de zangeres, Talk That Talk, verschijnt over drie weken.