Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
White Lies treedt op tijdens Pinkpop 2011

Ook tweede concert White Lies naar kleinere locatie

AMSTERDAM - White Lies treedt eind dit jaar niet op in Eindhoven, maar in Tilburg.
Door Novum

Het concert dat de Britse band op 6 december in het Klokgebouw zou geven, wordt wegens tegenvallende kaartverkoop verplaatst naar de kleinere concertlocatie 013.

"Het Klokgebouw bleek een iets te grote locatie", licht een woordvoerder van concertorganisator Mojo toe. "013 is wat kleiner, we verwachten dat het concert daar wel uitverkocht raakt."

Het Eindhovense Klokgebouw biedt plaats aan zo'n vierduizend bezoekers, het Tilburgse 013 kan iets meer dan de helft daarvan kwijt.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaarthouders die niet naar Tilburg willen voor het concert kunnen hun tickets inleveren. Voor het concert zijn nog kaartjes te koop.

Oosterpoort

Naast het concert in Tilburg geeft White Lies op 11 december een optreden in De Oosterpoort in Groningen. Ook die show werd naar een kleinere locatie verplaatst, aanvankelijk stonden de Britse heren in het Martiniplaza.

White Lies, bekend van singles als Farewell to the Fairground en Bigger Than Us, stond dit jaar onder meer op Pinkpop en Eurosonic. De Britse rockers verzorgden in februari nog een concert in de Heineken Music Hall, dat was hun grootste show tot dan toe.

Aanbevolen artikelen