AMSTERDAM - Do ging in het verleden vaak voorbij aan haar eigen succes. De zangeres had het zo druk, dat ze zich niet realiseerde waar ze mee bezig was.

"Pas een jaar later dacht ik: hè, ik stond gewoon naast Tom Jones en Shania Twain", vertelt Do.

"We waren toen door Amerika en Engeland aan het reizen en het was heel hectisch", herinnert de zangeres, die voluit Dominique van Hulst heet, zich. Soms gaan dingen zo snel dat je iets mist. Ik was helemaal vergeten dat ik met Jones en Twain op het podium stond."

Do heeft zich dan ook voorgenomen meer te gaan genieten. "En ook stil staan om te kunnen genieten. Dat is zo belangrijk."

Kroegen

Dat genieten gebeurt voor Do tegenwoordig ook in kroegen en clubs. "Ik ben best wel jong begonnen met werken, dus ik ben niet echt een tiener geweest qua uitgaan. Ik vind het wel leuk dat ik nu wel af en toe op stap ga. Ik denk dat ik daar ook bewuster en op een totaal andere manier van geniet."

Do brak in 2002 door met een trance-versie van Bryan Adams' hit Heaven. De blondine wilde aanvankelijk aan de slag als tennisster, en bereidde zich vanaf haar vijftiende voor op Wimbledon. Aan een val hield Do een zware blessure over, waarna ze besloot de tenniswereld achter zich te laten om zich op muziek te storten.