AMSTERDAM – De Limburgse band Rowwen Hèze is met twee videoclips genomineerd voor de NOFF Videoclip Prijs. Dit voor de singles America en Manne Van Staal. De videoclip van De Neus Omhoog met The Opposites gaat hier in première.

De NOFF Videoclip Prijs is een initiatief van het Nederlands Film Festival, dat dit jaar van 21 tot en met 30 september gehouden wordt in Utrecht. Het publiek kan via de website van het Nederlands Film Festival stemmen op videoclips van onder meer Jenny Lane, Eefje de Visser, Baskerville, Florian Wolff, Ming’s Pretty Heroes, Krause en Rigby.

Behalve Rowwen Hèze is ook Within Temptation met twee videoclips genomineerd. De singles Faster en Sinéad van Within Temptation dingen mee voor de prijs. De winnaar wordt op 28 september bekend gemaakt. Aan de prijs is een bedrag van tweeënhalf duizend euro verbonden.

De videoclip bij de De Neus Omhoog, van het album Manne Van Staal, werd twee weken geleden geschoten in een bos bij het Limburgse dorp Roggel. Rowwen Hèze en rapduo The Opposites zijn beiden erg tevreden over de uitkomst van deze single en staan welwillend tegenover een eventuele toekomstige samenwerking.
 

Bekijk hier de videoclip