AMSTERDAM - Antje Monteiro, René van Kooten en Carolina Dijkhuizen staan in januari nog keer op de planken voor Aida in Concert

De voorstelling krijgt een extra datum omdat de eerste show binnen een dag was uitverkocht. De eerste voorstelling is op 28 november.

Met Aida in Concert viert het Amsterdamse Delamar Theater in november zijn eenjarig jubileum. Voor de voorstelling kruipen Monteiro, Van Kooten en Dijkhuizen in de huid van Amneris, Radames en Aida. Ze namen de rollen in 2001 al eens op zich.

"We hadden verwacht dat deze voorstelling populair zou zijn, maar dit overtreft alles", meent producent Jaco Kaasschieter. "Met nog zo veel mensen op de wachtlijst konden we bijna niet anders dan op zoek naar een tweede datum."

Klus

Dat bleek nog een hele klus. Niet alleen moesten Monteiro, Van Kooten en Dijkhuizen beschikbaar zijn, ook moest de grote zaal in het Delamar vrij zijn. De datum die uiteindelijk gevonden werd is 30 januari.

De kans is groot dat het bij deze twee voorstellingen blijft. "Het moet ook iets unieks blijven natuurlijk. Iedereen die het nog wil gaan zien, moet er nu gewoon snel bij zijn."