AMSTERDAM - Caleb Followill is nog gewoon de frontman van Kings of Leon. Amerikaanse roddelbladen beweerden eerder deze week dat de zanger uit de band is gezet vanwege zijn divagedrag.

Lachwekkend, noemt drummer Nathan Followill de verhalen op Twitter.

Het roddelblad Star Magazine schreef op basis van anonieme bronnen dat Caleb uit de band is gezet. Gitarist Matthew en bassist Jared zouden genoeg hebben van het divagedrag van hun neef en broer. De gitaristen zouden van plan zijn om zelf voortaan de zangpartijen voor hun rekening te nemen.

"Waar halen mensen dit soort onzinverhalen vandaan?", vraagt drummer Nathan zich af op Twitter. "Moet ik stoppen met mijn zanglessen?", grapt Jared.

"Ik baal ervan dat het verhaal wat ik heb gelekt over de zangpartijen geen stand heeft gehouden", gaat de bassist verder. "Iedereen weet dat ik een geweldige stem heb."

Rommelt

Dat het rommelt binnen Kings of Leon is geen geheim. De band gelastte begin deze maand de hele Amerikaanse tournee af nadat frontman Caleb tijdens een concert in Dallas van het podium stapte.

De toer is officieel afgelast wegens stemproblemen en oververmoeidheid, maar de bandleden lieten al snel doorschemeren dat er meer aan de hand is. Caleb zou kampen met verschillende verslavingen.