Weer geruchten over geheim concert Prince

AMSTERDAM - De geruchtenmolen rondom de Nederlandse optredens van Prince draait weer op volle toeren. De zanger, die dit weekeinde in Rotterdam op de planken staat tijdens North Sea Jazz, zou eerder naar Nederland komen en donderdag al optreden in Paradiso.

De Amsterdamse poptempel ontkent het verhaal echter in alle toonaarden. "Wij hebben vanavond een speciaal feest waarvoor de zaal is verbouwd. Ik zie niet hoe Prince dat nog kan omgooien", laat een woordvoerder weten.

Volgens de zegsvrouw van Paradiso komen de geruchten enkel van buitenaf. "We hebben geen extra personeel, ik heb geen mensen zenuwachtig heen en weer zien rennen en er is geen rekening gehouden met de komst van Prince."

Afterparty

De 53-jarige zanger deed al eerder aardig wat stof opwaaien. In november gingen geruchten dat Prince na zijn concert in Gelredome een afterparty zou geven in Paradiso.

De poptempel ontkende, maar 's avonds bleek dat wel degelijk rekening werd gehouden met de komst van The Symbol. Dat feestje ging uiteindelijk niet door omdat de vader van de drummer van Prince was overleden.

Betrouwbare bron

De geruchten van donderdag werden aangezwengeld door 3FM-dj Giel Beelen, die op de radio beweerde 'van een betrouwbare bron' te hebben begrepen dat Prince in Paradiso staat.

Sindsdien wordt via social media als Twitter volop gespeculeerd over de komst van de zanger. Voor de deuren van Paradiso heeft zich inmiddels een kleine menigte verzameld.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie