AMSTERDAM – Ondanks de geruchten dat er een reünie van het R&B-trio Destiny’s Child zou plaatsvinden op het Britse popfestival Glastonbury, bleef een hereniging van de succesvolle meidengroep uit.

Beyoncé trad zondagavond op tijdens de laatste avond van het driedaagse festival Glastonbury. Diverse Britse media schreven over een mogelijke reünie van Destiny’s Child tijdens haar concert. Hoewel dat niet gebeurde, zong Beyoncé wel een medley met daarin nummers van Destiny’s Child en Telephone, haar duet met Lady Gaga.

“Ik zal dit nooit vergeten”, zei Beyoncé na afloop van haar festivaloptreden tegen de BBC. Omdat ze nooit op festivals speelt, vroeg ze de zanger van Coldplay om advies. “Chris Martin heeft mijn setlist goedgekeurd. Hij is daar een meester in. Hij zei dat ik moest relaxen en mezelf moest zijn. Er was zoveel liefde en eensgezindheid.”

Het optreden van Beyoncé werd zondagavond uitgezonden op BBC 2. Niet alleen het publiek op Glastonbury reageerde enthousiast op de zangeres, maar ook de tv-kijkers op Twitter. Zo noemde producer Eric van Tijn Beyoncé “absurd goed” en 3FM-dj Domien Verschuuren omschreef haar show als “100% in orde”.