AMSTERDAM - Giel Beelen is meer dan tevreden over de uiteindelijke versie van de benefietsingle voor Japan. "Ik heb nog steeds kippenvel", zegt hij. De 3FM-dj trommelde een aantal Nederlandse artiesten op die een nummer opnamen om aandacht te vragen voor het door een natuurramp getroffen land.

Vrijdagochtend kwamen onder anderen Paskal Jakobsen van Bløf, Lange Frans, Candy Dulfer en Giovanca naar de studio van Giel.

Daar namen zij tijdens zijn radioshow het nummer Alles Wat Ik Kan/ All That I Can Do op. "Je hoopt dat het mooi gaat worden, maar dat het zo mooi zou worden had ik niet durven dromen", zegt de dolblije dj vrijdag tegen Shownieuws.

Jakobsen besloot deel te nemen aan het project, zodat 'iedereen in Nederland ervan doordrongen is dat er een grote ramp is gebeurd in Japan'. "Ik had niet 'nee' kunnen zeggen tegen dit nummer", voegt Giovanca toe. "Al was het een oerlelijk nummer, dan had ik hier nog gestaan."

Alles Wat Ik Kan/ All That I Can Do is te beluisteren op de website van Giel, waar ook een donatie ten bate van Japan kan worden gemaakt.