AMSTERDAM - Kylie Minogue stond donderdagavond in de Heineken Music Hall met een show die eigenlijk veel te groot is voor zo'n zaal. De 42-jarige zangeres trekt de wereld over met haar stadiontoer Aphrodite - Les Folies, maar wist het Arnhemse Gelredome niet te vullen. Daarom werd de show verplaatst naar de kleinere Amsterdamse concerthal.

Ondanks dat het Kylies kleinste concert van haar toer was, legde ze moeilijk contact met haar publiek.

Het podium had twee catwalks, die midden voor de planken samenkwamen. Alleen fans die honderden euro's betaald hadden voor een kaartje, konden vooraan staan. Vanwege de grote afstand bleef het publiek timide op nummers waar het tijdens vorige concerten uit zijn dak ging.

Kylie kreeg haar publiek pas mee tegen het eind van de bijna twee uur durende show. Een actie van een aantal fans die Minogue wisten te verrassen viel in de smaak.

Slotnummer

De Heineken Music Hall ging alsnog plat tijdens All the Lovers, het slotnummer. Met een groot waterspektakel maakte Minogue een einde aan haar Amsterdamse concert.

Vanaf een drie verdiepingen hoog platform zong de Australische haar nieuwste single. De schaars geklede mannelijke dansers zorgden met hun sensuele bewegingen letterlijk voor een climax.

Bekijk lezersfoto's van het concert

Kylie Minogue in HMH