AMSTERDAM – De Vlaamse zangeres Selah Sue gaf vanmiddag een intiem akoestisch optreden op het kantoor van het online vriendennetwerk Hyves in Amsterdam. Vrijdag verschijnt haar debuutalbum.

Door middel van de showcase wil Hyves artiesten aandacht geven die zich op een speciale manier profileren op de socialmediasite. Hyves organiseert acht van dergelijke showcases per jaar.

“Deze Hyves Showcase is een interessante promotietool voor een artiest als Selah Sue”, zegt Jim Kreeftenberg, productmanager van Warner Music. “Doordat we een dergelijk optreden zo exclusief kunnen neerzetten. weet Hyves enorme aandacht te genereren op een artiest.”

Community

“Daarnaast heeft Hyves de mogelijkheid een actieve community rondom een artiest op te bouwen. Die twee gegevens zorgen ervoor dat we de mensen die we met deze showcase bereiken voor langere termijn aan Selah Sue kunnen binden.”

Artiesten die Selah Sue voorgingen waren onder andere Alain Clark, Wouter Hamel en Alphabeat. Verleden jaar was Selah Sue te zien op Lowlands en in januari werd ze in haar thuisland uitgeroepen tot beste vrouwelijke soloartiest. Ze bracht tot op heden twee EP’s uit.
 

Selah Sue treedt op bij Hyves