Zondag 25 september 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Placeholder afbeelding NU.nl

Kane laat alle singles voorbij komen in Ahoy

AMSTERDAM - Kane gaat volgend jaar april terug in de tijd. De Haagse rockband laat alle 24 uitgebrachte singles de revue passeren tijdens een concert in Ahoy, maakt het management van Kane donderdag bekend.
Door Novum

Van de allereerste hit Where Do I Go Now uit 1999 tot de huidige single High Places, alle uitgebrachte nummers worden in volgorde van verschijning gespeeld. "Geloof me, de glimlach begint bij Where Do I Go Now en eindigt ver voorbij High Places", jubelt frontman Dinand Woesthoff over de tweeënhalf uur durende show.

Het Singles Only-concert loopt vooruit op het verzamelalbum van Kane, dat komend voorjaar moet verschijnen. Op de plaat zijn alle singles van de rockband verzameld. Kane gaf vorig jaar ook al drie concerten waarin alleen singles werden gespeeld. De shows in een uitverkocht Paradiso vonden plaats ter ere van het tienjarig bestaan van Kane.

Mazzelaars

"Dat we mazzelaars zijn, weten we", gaat Dinand verder. "Maar dat we nu weer een vervolg kunnen geven aan de geweldige Singles Only-gigs, deze keer in Ahoy, is fantastisch." De kaartverkoop voor de show van 23 april gaat zaterdagochtend van start.

In navolging van het concert dat Kane in juni op het Java-eiland gaf zal er weer een afterparty zijn met dj Ronald Molendijk.

Aanbevolen artikelen