AMSTERDAM - Cee Lo Green heeft zijn concert van vrijdagavond in Amsterdam af moeten zeggen als gevolg van conflicten met zijn management en label. "Er zijn onoverbrugbare meningsverschillen", onthulde de 36-jarige zanger.

"Het is niets persoonlijks", gaat Cee Lo verder. Volgens de Fuck You-zanger heeft de afgelasting te maken met 'de mensen die het voor het zeggen hebben'.

"Ik kon er niets aan doen, had er geen controle over. Ik ben hier en had op kunnen treden, maar een aantal zaken waren niet geregeld."

Probleem

Het management en label van de artiest zeggen dat een probleem met de band roet in het eten gooide.

De show die Cee Lo in Paradiso zou geven is niet het eerste Nederlandse concert dat de Amerikaan af moet zeggen. Een optreden in september werd ook op het laatste moment afgelast. "Ik probeer me er niet al te druk om te maken", zegt de zanger over de shows die in het water vallen. "Ik raak teleurgesteld als ik me realiseer dat ik vrienden en fans teleurstel."

Thomas Callaway, zoals Cee Lo werd geboren, zweert dat hij voor het einde van het jaar wel op een Nederlands podium zal schitteren. "Heb alsjeblieft geduld met me, ik ben jullie een concert schuldig."