Guus Meeuwis ook op Vrienden van Amstel Live

AMSTERDAM - Guus Meeuwis is toegevoegd aan het programma van de Vrienden van Amstel Live 2011. Daarnaast is besloten het evenement een dag langer te laten duren, maakt de organisatie woensdag bekend.

Meeuwis deed de afgelopen twee jaar niet mee aan het jaarlijkse muziekevenement, maar vindt het nu wel weer tijd voor een feestje.

"Ik heb ontzettend veel zin om weer bij de Vrienden van Amstel Live te spelen", laat de zanger weten. "Het is niet alleen een feest voor het publiek, maar zeker ook voor de muzikanten en dat zie je elk jaar weer terug op het podium."

Ook Bløf, Alain Clark en Caro Emerald staan dit jaar op het muzikale festijn. Daarnaast spelen Acda en de Munnik en de 3JS mee. De reeks concerten is het eerste muziekevenement in het vernieuwde Ahoy, dat compleet is gerenoveerd en een grotere capaciteit heeft. De heropening van het stadion vindt plaats tijdens de eerste avond.

De toegevoegde showavond vindt plaats op 23 januari. Ook de kaartverkoop voor de extra avond is inmiddels gestart. Vrienden van Amstel Live vindt verder plaats op 21, 22, 26, 27, 28 en 29 januari.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie