AMSTERDAM - Jerry van The Partysquad is helemaal klaar voor de comeback. "Ik voel me goed genoeg om te beuken", vertelt hij tegen RTL Boulevard. "Ik ben twee maanden geleden ontslagen uit het revalidatiecentrum."

Ruben vertelt dat hij iedere dag naar het ziekenhuis ging in Ibiza en Jerry's hand vasthield toen hij in coma lag. "Ik houd nooit z'n hand vast, maar dit was een andere wereld."

Jerry heeft twee jaar geleden een auto-ongeluk gehad op het Spaanse eiland. Hij hield daar hersenletsel en een schedelbasisfractuur aan over.

"Mijn schedel was voor een stuk weg en dat deel is opgevuld met kunststof", vertelt de dj. "Ik heb alles opnieuw moeten leren. Ik heb mijn rijbewijs opnieuw gehaald, opnieuw leren draaien."

Clips opzoeken

Hij herkende zijn vele awards niet, en moest zelfs op internet zijn clips bekijken om te zien wat hij allemaal gedaan had. "Gelukkig leven we nu in het tijdperk van YouTube, dat maakte alles een stuk gemakkelijker."

Het duo viert op 21 juni haar comeback met een speciaal feestje ter ere van Jerry. Ook de nieuwe single staat in het teken van de comeback van de groep en heet 'Welkom terug'.