AMSTERDAM - Tom Cruise heeft de leden van Black Eyed Peas donderdagavond verrast door tijdens een optreden in Londen een nummer mee te zingen. Zangeres Fergie had de acteur stiekem uitgenodigd om bij het laatste liedje van het concert het podium te betreden.

"Wees geen watje", zou de zangeres tegen de 42-jarige acteur hebben gezegd. "Je moet tijdens het laatste nummer op het podium komen", schrijft de Britse krant Daily Mail over de uitnodiging. De krant plaatste foto's en een video-opname van het gastoptreden.

Cruise en de Black Eyed Peas kennen elkaar van de film 'Knight and Day'. De band maakte een nummer voor de soundtrack van de nieuwe Tom Cruise-film.

De acteur en Black Eyed Peas-voorman Will.i.am steken hun bewondering voor elkaar niet onder stoelen of banken.

Samenwerking

Cruise vertelde over de samenwerking voor de film: "Will kwam erbij zitten in de montageruimte en we lieten hem wat scènes zien. Vervolgens begon hij gewoon meteen het liedje schrijven." De acteur was verbaasd over de snelle werkwijze van de muzikant.

Ook Will.i.am zegt fan te zijn van Tom Cruise en respect te hebben voor zijn zangkunsten. "Hij rockte de pan uit met 'I've Got a Feeling'. Het publiek vond het te gek."