BAARN - De Nederlandse dj-formatie The Partysquad brengt samen met de Amerikaanse dj Diplo een verlengde single uit in Amerika.

Het schijfje met vier nummers wordt onder de naam Hollertronix 10 / Murderer EP op de markt gebracht, maakte platenlabel Top Notch van Universal Music woensdag bekend.

The Partysquad, bestaande uit dj Jerry en mc Ruben, was begin vorig jaar al intensief bezig met het opzetten van projecten over de grens totdat Jerry Leembruggen in de zomer van dat jaar een ernstig auto-ongeluk kreeg op het Spaanse eiland Ibiza.

De uitgestelde plannen worden nu alsnog gerealiseerd. In het tweede kwartaal van volgend jaar staat Jerry's comeback gepland.

Trots

The Partysquad is erg trots op de samenwerking met de uit Philadelphia afkomstige Diplo, wiens echte naam Wesley Pentz luidt. Diplo draait tijdens zijn optredens regelmatig muziek van The Partysquad.

De vier nummers zijn digitaal, op cd en op vinyl verkrijgbaar. Een van de nummers, Rage, is in Nederland bekend als Sta Stil Dan Pt. 2. De track CrazyFunkyStyle geniet in Nederland onder dezelfde titel bekendheid.