AMSTERDAM - Na Take That en New Kids on the Block zou Bros wel eens de volgende boyband kunnen worden die een comeback maakt. De blonde tweeling Matt en Luke Goss wil het graag nog eens proberen.

"Als we het financiele plaatje en de concertlocaties rond krijgen, gaan we er helemaal voor", vertelt Matt aan het Britse BBC News.

Hits

De twee Britse broers scoorden eind jaren tachtig en begin jaren negentig ook in Nederland hits met nummers als 'When will I be famous' en 'I owe you nothing'.

"Ik denk dat iedereen die naar Bros-concerten kwam heel veel lol had en dat is een van de redenen waarom we dachten dat het leuk zou zijn om te doen", legt Matt uit.

Broers

Sinds Bros in 1992 werd opgeheven, hebben de broers niet stilgezeten. Matt is nog altijd druk met muziek als soloartiest.

Luke heeft sinds 2000 in een flink aantal horror- en fantasiefilms gespeeld, waaronder 'Blade II' en 'One night with the king'. Binnenkort is hij te zien in 'Hellboy II: the golden army', die vanaf 21 augustus in de Nederlandse bioscopen draait.