AMSTERDAM - Jannes brengt op 27 juni een cover uit van het lied 'Ga dan'. Het nummer was twaalf jaar geleden een top 10-hit voor het toen 14-jarige kindsterretje Demis.

De originele zanger werd door Jannes noch door platenlabel CNR Entertainment ingelicht over de nieuwe versie en is daarover teleurgesteld.

"Ik wist er totaal niets van", vertelt de inmiddels 26-jarige Demis Haneveer tegenover Novum Nieuws. "Ik vind het jammer dat ze mij niet even van tevoren hebben benaderd."

Platenlabel

Het nummer van Demis werd destijds door hetzelfde platenlabel uitgebracht als de nieuwe single van Jannes. Haneveer leek het best leuk om zelf een nieuwe versie op te nemen van zijn oude hit.

"Ik had het misschien zelf wel willen doen, maar dan had CNR mij wel moeten vragen", zegt Demis. "Maar ik vind het leuk voor Jannes. Zijn versie klinkt vrolijk en het mag van mij een nummer 1-hit worden hoor."

Ouders

De voormalig volkszanger stopte met zijn zangcarrière nadat hij op 17-jarige leeftijd vlak achter elkaar zijn ouders verloor. Ongeveer gelijktijdig kreeg hij ook de baard in de keel.

Inmiddels is Haneveer alweer jaren actief als DJ Demis H in het hardcore dance circuit. Maar ook het zingen is hij niet verleerd. Later dit jaar verschijnt een door hem gezongen hardstyle versie van het nummer 'Fade to black' van de rockformatie Metallica.