AMSTERDAM - Zangeres en muzikante Sheryl Crow behoort al meer dan een decennium tot de muzikale top. De videoclip van haar nieuwe single 'Now That You're Gone' is nu exclusief te zien bij NU.nl.

Ze werkte samen met tal van artiesten, verkocht meer dan 30 miljoen platen wereldwijd en won niet minder dan negen Grammy Awards.

Na het bewogen jaar 2006, waarin bij de zangeres borstkanker werd geconstateerd en zij haar relatie verbrak met Lance Armstrong, is zij in 2008 helemaal terug. Genezen verklaard en gesterkt door haar strijd tegen de ziekte, positief en optimisch over de toekomst bracht zij in februari haar zesde album uit, getiteld 'Detours'.

Slachtoffers

'Now That You're Gone' is de tweede single van dit meest recente Sheryl Crow album. Na eerste single 'Love Is Free', waarin de 46-jarige Californische zong over de gevolgen en verantwoordelijkheden ten opzichte van de slachtoffers van de orkaan Kahterina en de ramp in New Orleans, is de nieuwe single een meer persoonlijke song.

Na een twee jaar durende relatie, en een vijf maanden verloving, gingen de zangeres en wielrenner Lance Armstrong in 2006 uit elkaar. In 'Now That You're Gone' zingt zij over deze verbroken relatie.