AMSTERDAM - All Missing Pieces vierde vrijdagavond de release van hun eerste EP 'PUSHTHEBUTTONONMYBACK- ANDTURNMEON' in Den Haag. Ze gooiden er maar meteen maar een dampend rockconcertje achteraan.

Voor de drie broers Camiel (15, zang en gitaar), Wrister (13, drums)en Quinten (11, bas) Meiresonne was gisteren een hele belangrijke dag. Hun eerste album 'PUSHTHEBUTTONONMYBACKANDTURNMEON' beleefde haar officiële première in hun eigen stad Den Haag.

Een opwindend moment voor de broers, die nu al als serieuze opvolgers van Di-rect worden bestempeld. Terecht, want deze jonge honden barsten van het talent, bespelen zelf hun instrumenten en schrijven hun eigen songs.

Straatfeest

In 2005 stonden ze voor het eerst op een Haags straatfeest. Ze werden meteen gevraagd voor verschillende Haagse evenementen. Het is snel gegaan met de talentvolle jongens. In januari stonden ze al op het Noorderslag Festival in Groningen en later dit jaar staan er verschillende grote optredens op de agenda.

All Missing Pieces zijn onder meer te zien op Bevrijdingsfestival Flevoland, op Koninginnenach en ze zijn de openingsact op Beatstad.

Rockers

In de Zwarte Ruiter presenteerden de Hagenaars gisteren ook een aantal van hun songs. Daar bleek al dat Camiel, Wrister en Quinten ondanks hun piepjonge leeftijd al geboren rockers zijn, wie muziek in het bloed zit.

Het publiek reageerde enthousiast, ook de aanwezige grote voorbeelden van de jongens: Spike en Bas van Di-rect. Jong geleerd is oud gedaan is vast en zeker van toepassing op de kunsten van deze jonge honden.

All Missing Pieces