PURMEREND - Carl Cox, Tiësto, Sander van Doorn, dj Jean, Gregor Salto, Ferry Corsten en Tom Harding zijn enkele grote dj's die dit jaar optreden op het dancefestival Dance Valley in Spaarnwoude.

De veertiende editie van Dance Valley wordt gehouden op 12 juli. Kaarten zijn vanaf woensdag te koop. Dat maakte de organisatie dinsdag bekend.

"We hebben bewust gekozen om niet op safe te spelen met een flyer vol bekende namen. Ongeveer de helft van de optredende artiesten heeft nog nooit op Dance Valley gedraaid en er zijn met opzet veel nieuwe en onbekende area's toegevoegd", aldus organisator UDC.

Bewonderen

Dance Valley voelt dit jaar vertrouwd, maar ook vernieuwend en uitdagend, meent UDC. Zo keren oude bekenden als dj Tiësto en Carl Cox terug op het hoofdpodium. Verder zijn daar onder anderen Sander van Doorn, Mason, Jessie Vendetta, David & Tony Moreno en Amir Barbell te bewonderen.

"Ik vind het erg leuk en een eer om na vier jaar weer op het hoofdpodium terug te keren op Dance Valley. Ik hoop weer net zo te genieten als voorgaande keren van de sfeer en van het publiek", aldus Tiësto.