AMSTERDAM - Het concert dat de Amerikaanse zangeres op 14 februari zou geven is uitgesteld tot dinsdag 22 april. Gekochte kaarten blijven geldig voor het nieuwe concert.

Het uitstellen van het concert is op verzoek van het management van Angie Stone, dat verder geen uitspraken wil doen over de reden hiervan.

Doorbraak

Angie Stone zong al vanaf zeer jonge leeftijd in een gospelkoor, maar haar internationale doorbraak kwam in 1999 met haar debuutalbum Black Diamond. Haar grootste hits zijn onder meer 'No More Rain (In This Cloud)' en de remix van 'Brotha', met Eve en Alicia Keys.

Met haar nieuwe album Art Of Love & War, dat oktober vorig jaar werd uitgebracht, gaat Stone weer terug naar haar soul roots. De eerste single van het album is 'Baby'. Angie Stone gaf in 2006 nog een concert in Paradiso in Amsterdam.

Kaarten

Mensen die kaarten hebben, maar niet aanwezig kunnen zijn tijdens het concert in april, kunnen hun kaartje inleveren bij een van de voorverkoopadressen en krijgen dan hun geld terug. Er zijn overigens nog kaarten te koop voor het optreden.