Rapper Snoop Dogg heeft in een interview met MTV News laten weten dat hiphop hem niet meer kan boeien en dat hij zich in 2008 gaat storten op het maken van rockmuziek.

In het interview vertelde hij dat hij al een lijst heeft opgesteld met daarin de artiesten die hij gaat benaderen om mee samen te werken. De bekendste namen daarop staan zijn die van Bono, Madonna en Mick Jagger.

Verder verklaarde hij dat rappers op muzikaal gebied te kortzichtig zijn en dat zijn collega's hun muzikale grenzen zouden moeten verleggen.

Metallica

Het is niet de eerste keer dat Snoop Dogg flirt met rockmuziek. Zo nam hij al een samen met Rage Against The Machine het nummer Snoop Bounce op en verraste hij Metallica met een cover van hun nummer Sad But True.

Overigens zal eerst in maart een regulier album van Snoop Dogg verschijnen. Ego Trippin' moet deze gaan heten en hierop zal hij samenwerken met ondermeer Pharrell Williams.

Single

De eerste single van het album gaat Sexual Eruption heten (of Sexual Seduction in de gekuiste versie). Het nummer valt op doordat Snoop Dogg in het nummer zingt en door de hilarische videoclip.