Michael Jackson's Thriller is al 25 jaar het bestverkochte album aller tijden. Om daarbij stil te staan verschijnt op 11 februari volgend jaar een heel speciale uitgave van het album.

Naast het album, met hits zoals Beat It, Billy Jean, Thriller en Wanna Be Startin' Somethin', om er maar een paar te noemen, is bij deze versie een dvd toegevoegd. Hierop staan de legendarische videoclips van Thriller, Beat It en een liveversie van Billy jean. Het meest bijzondere van deze uitgave is echter op de cd te vinden.

Bonusnummers

De cd zal maar liefst acht bonusnummers gaan bevatten. De outtakes Someone In The Dark en Carousel en een demo van Billy Jean uit 1981 stonden al eerder op een speciale versie van Thriller, maar echt nieuw zijn de nieuwe versies van oude hits.

Zo zijn The Girl Is Mine en P.Y.T. opgenomen met Will.i.am van de Black Eyed Peas, heeft Akon meegewerkt aan Wanna Be Startin' Somethin' en heeft Kanye West een nieuwe plaat van Billy Jean neergezet. Tot slot is er de niet eerder verschenen For All Time, een restant van de Thriller-sessies.

Naast een editie met de gewone hoes, verschijnt er ook een gelimiteerd exemplaar met daarop Jackons en de zombies uit de Thrillerclip.

Invloed

Wat voor invloed Michael Jackson's Thriller nog steeds heeft op de hedendaagse muziek blijkt uit de video van de nieuwe single van The Mitchell Brothers.