Rihanna schudt billen voor Nederlandse fans

AMSTERDAM - Zangeres Rihanna heeft haar Nederlandse fans woensdag getrakteerd op haar befaamde bootyshake, waarbij ze haar bilpartij flink heen en weer liet gaan.

Gehuld in een zwarte beha, zwarte handschoenen, een kort roesjesrokje en laarzen tot over haar knie, opende ze haar concert in de Amsterdamse Heineken Music Hall met het nummer 'Pon the replay'.

Hits

De uit Barbados afkomstige zangeres riep vol overgave dat ze blij was weer terug te zijn in Nederland. Met bekende hits als 'Unfaithful', 'Disease' en 'Please don't stop the music' liet ze het publiek uit zijn dak gaan.

De 19-jarige Rihanna had zich voor de show duidelijk laten inspireren door de beroemde Parijse nachtclub Moulin Rouge. Boa's, leren zweepjes en achtergrondzangeressen gehuld in glitterpakjes maakten van de show een waar spektakel.

Toegift

Met haar interpretatie van het nummer 'Is this love' bracht Rihanna een ode aan de legendarische reggaezanger Bob Marley. Het hoogtepunt van de show was toch wel de toegift.

Na iedereen voor de zoveelste keer bedankt te hebben voor het meefeesten, bracht Rihanna het liedje waar de fans op wachtten: 'Umbrella'. Niet alleen op het podium, maar ook in de zaal gingen de paraplu's toen en masse de lucht in. Met een kushandje wuifde Rihanna haar publiek gedag.

Luister hier naar Rihanna

Rihanna in HMH

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Tip de redactie