R. Kelly ontslaat Ne-Yo

AMSTERDAM - R. Kelly heeft zanger Ne-Yo ontslagen voor het voorprogramma van zijn 'Double Up' tour. Volgens de zanger is het niet tekenen van een contract de oorzaak van de breuk.

Ne-Yo zelf is hier echter skeptisch over, zo zegt hij tegen de showbizwebsite PerezHilton. "Ik begrijp het niet. Ik was al druk bezig met optreden en het promoten van de tour. Ik hoop dat mijn fans die speciaal voor mij een ticket hebben gekocht niet teleurgesteld zijn."

Volgens de publicist van Ne-Yo heeft R. Kelly de zanger aan de kant gezet omdat hij 'te goed' was. "Ne-Yo heeft al twee keer voor R. Kelly opgetreden en bracht het concert tot een hoogtepunt. Maar misschien deed hij dat wel teveel", zo zegt hij in een verklaring.

Opspraak

R. Kelly werd bekend van hits als 'I believe I can fly' en 'Fiesta'. De 40-jarige zanger kwam in opspraak omdat hij zichzelf gefilmd zou hebben terwijl hij seks had met een minderjarig meisje.

Ne-Yo was jarenlang componist voor artiesten als Mary J. Blige, Faith Evans en Rihanna. Hij scoorde zelf hits met 'So Sick' en 'Sexy Love'.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie