Grey's Anatomy nu ook op CD

AMSTERDAM - Met een 3 CD boxset is nu alle opvallende muziek van de zeer populaire tv serie 'Grey's Anatomy' over de eerste 3 seizoenen op harde schijven vastgelegd. Met een muzikale keuze die bepaald verrassend is.

Dat er de laatste jaren een opvallend alternatieve muzikale koers in Amerikaanse tv series wordt gevaren is bekend. Populaire series als Six Feet Under, One Tree Hill, October Road en ook Grey's Anatomy gebruiken bijna niets anders.

Nieuwe artiesten verkregen zelfs grote populariteit door de series. Je hoeft natuurlijk ook maar net met je song in die speciale of emotievolle scène te zitten en het is raak. Er zijn zelfs artiesten die speciale tracks voor de series opnamen.

CD box

Op de vet gevulde 3 CD boxset zijn tracks te vinden Van The Fray, Snow Patrol, KT Tunstall, The Postal Service (waanzinnig populair in de US), Rilo Kiley, Feist, the bird and the bee, Peter/Bjorn & John, Gomez, Jamie Lidell, Psapp tot Maria Taylor om er maar een paar te noemen.

Bekendere tracks worden afgewisseld met onbekende of nieuwe songs van artiesten. Een mooi voorbeeld in deze is het fraaie 'Sun Comes Up' van John Legend. Maar ook andere uitvoeringen van bekende songs zoals een prachtige akoestische 'Chasing Cars' van Snow Patrol stelen de show.

Tip de redactie