Extra kaarten voor Bruce Springsteen te koop

AMSTERDAM - Goed nieuws voor iedereen die nog geen kaartje voor het concert van The Boss wist te bemachtigen: er komen extra kaarten in de verkoop voor het concert van 30 november in de Gelredome in Arnhem. De voorverkoop hiervan begint aanstaande zaterdag.

In eerste instantie was het de bedoeling om niet alle plaatsen van het Gelredome te benutten, om zo een intiemere sfeer te creëren, maar na het overweldigende succes van de Magic-tour heeft Springsteen besloten om voor alle beschikbare plaatsen kaarten uit te geven.

De eerste kaarten voor het concert waren binnen zes minuten uitverkocht.

Eerst

Het is voor het eerst sinds 2003 dat Bruce Springsteen weer met de E Street Band optreedt. De leden van The E Street Band zijn: Roy Bittan op keyboards, Clarence Clemons op saxophone en percussie, Danny Federici op keyboards, Nils Lofgren op gitaar, Patti Scialfa op zang en gitaar, Garry Tallent op bass, Steven Van Zandt op gitaar en Max Weinberg op drums.

Bruce Springsteens nieuwe album Magic kwam na de release op 2 oktober op nummer één binnen in de Billboard Top 200 Album Chart en de Pan-Europese Chart. Het album kwam op nummer één in tien landen waaronder Engeland, Denemarken, Ierland, Italië, België, Zweden en Spanje.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie