Ronald van Gelderen naar ADE

AMSTERDAM - Dj Ronald van Gelderen is dinsdag toegevoegd aan de line-up van het Amsterdam Dance Event (ADE). "Met wat schuiven in zijn agenda lukt het hem uiteindelijk toch om donderdag 18 oktober in de Amsterdamse club Escape te staan", aldus het management van de Nederlandse dj.

Van Gelderen zou tijdens het ADE eigenlijk op tour zijn door Australië, maar die afspraak kon een week worden verschoven.

Records

Met meer dan zeshonderd artiesten en een verwacht bezoekersaantal van 65.000 gaat het Amsterdam Dance Event dit jaar weer records breken. Het driedaagse dance-evenement in de hoofdstad wordt voor de twaalfde keer gehouden, dit jaar op 18, 19 en 20 oktober.

Enkele headlines tijdens het avondprogramma van het evenement zijn onder anderen Tiësto, Paul van Dijk, Dave Clark, dj Isis, Groove Armada, Erick E en Armin van Buuren.

Producties

Ronald van Gelderen staat bekend om zijn duistere imago en eigen vocalen op zijn producties. Zijn nieuwste plaat, Dirty Rocker, komt op 16 november uit op het High Contrast label van Be Yourself Music.

"Grote jongens als Paul van Dijk en Armin van Buuren draaien hem inmiddels grijs in hun dj-sets. Vooral in Engeland en Polen is Dirty Rocker nu al een clubhit en wordt hij luidkeels meegezongen door het publiek", aldus het managment van de dj.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie