AMSTERDAM - De Nederlandse dj en producer Don Diablo heeft een nummer geschreven en opgenomen met Milli Vanilli-zanger Fabrice Morvan. Dat schrijft Don Diablo op zijn Hyves-pagina.

Volgens de dj kan Morvan met een bereik van vijf octaven echt zingen en werkt hij momenteel ook aan nieuw materiaal met Will.i.Am van de Black Eyed Peas.

Morvan is bekend van het beruchte Duitse popduo Milli Vanilli, dat hij samen met Rob Pilatus vormde. De twee vielen door de mand toen bleek dat ze tijdens liveoptredens playbackten en geen noot van hun album zelf hadden ingezongen. Daardoor moest het duo zijn Grammy Award teruggeven, wat nog nooit was voorgekomen.

Overdosis

Pilatus raakte aan lager wal en overleed in 1998 aan een overdosis drugs en alcohol. Met Morvan lijkt het momenteel wel voor de wind te gaan. Naast samenwerkingsprojecten met Don Diablo en Will.i.Am werd vorige week bekend dat de Haagse band R.O.O.O.M. een single met hem heeft opgenomen. Het nummer 'Don't you' komt op 19 oktober uit.

Ook is er een heuse Hollywoodfilm over Milli Vanilli in de maak. Het script is geschreven door Jeff Nathanson, die eerder het door Steven Spielberg geregisseerde 'Catch me if you can' neerpende. Het is niet bekend wanneer de film uitkomt en wie erin spelen.