Zanger Mastodon loopt ernstig hoofdletsel op

AMSTERDAM - Het begon als een van de mooiste avonden van zijn leven, toen Brent Hinds van de metalband Mastodon op een feestje van de Foo Fighters in Las Vegas mocht optreden. De avond eindigde echter in het ziekenhuis.

De Foo Fighters gaven het feest in het kader van de MTV Video Music Awards dat dezelfde avond in de stad was. Samen met Josh Homme van de Queens Of The Stone Age speelde Mastodon het nummer Colony Of Birchmen. Het publiek tijdens dit optreden bestond naast de Foo Fighters ondermeer uit Lemmy van Motörhead en Cee-Lo van Gnarls Barkley.

Ziekenhuis

Na afloop van deze avond verscheen plotseling het bericht dat de zanger in een plaatselijk ziekenhuis was opgenomen met ernstige verwondingen aan zijn hoofd. Het vreemde van het hele verhaal is dat niemand met een verklaring is gekomen hoe Hinds aan zijn verwondingen komt. Ook het management van de band wil nog niet reageren.

Geruchten

De geruchten gaan echter dat Hinds betrokken is geraakt bij een gewelddadige overval. Hierbij zou de aangeschoten zanger de overvaller te lijf zijn gegaan. De politie van Las Vegas schijnt over camerabeelden te beschikken.

Het optreden van eerder op de avond is hier te zien.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie