Meubel Stukken is al sinds 1997 verantwoordelijk voor de meest vooruitstrevende feesten in de dance-scene. Bij een jubileum als deze moet daarom ook groot uitgepakt worden.

Op 1 september zal de NSDW-werf in Amsterdam-Noord het toneel zijn van het 10 Years Meubel Stukken Birthday Bash-festival. Dat is een hele mond vol, maar het festival zelf is minstens zo uitgebreid als de naam ervan.

Meubel Stukken is bijvoorbeeld de drijvende kracht als Rauw, de hippe clubavond in 11 en Tivoli, en de legendarische Speedfreax-feesten. Ook het jaarlijks terugkerende Oud Hollandsch Acid Feest is van deze organisatie.

Formules

Tijdens het tienjarig bestaan zal daarom ook uitgebreid teruggeblikt worden op alle feesten en formules van Meubel Stukken.

Vanaf 12:30 's middags is er in 4 tenten, 2 loodsen en nog een aantal kleinere arena's van alles te zien en te beloven. Naast veel DJ's en bandjes, zijn er ook kunstenaars en modeontwerpers actief op het festival.

Line-up

De line-up bestaat onder andere uit: De Jeugd Van Tegenwoordig, Roog, Malle Pietje & The Bimbo's, Laidback Luke, Aux Raus, Mr. Wix en Eric de Man.

Daarnaast zal de Nederlandse house-pionier DJ Dimitri op dit festival voor de allerlaatste keer draaien en is Joost van Bellen, een van de drijvende krachten achter Meubel Stukken, als DJ te zien op zes verschillende plaatsen waar hij ook iedere keer een andere stijl zal gaan draaien.

Kaarten zijn te koop via beep.nl