Voicst laat fans kennismaken met nieuw materiaal

Het nieuwe album, A Tale Of Two Devils, verschijnt pas in januari 2008, toch zijn er de komende twee weken twee keer meerdere kansen om nieuwe nummers van Voicst te horen.

Allereerst is er komend weekend Lowlands. Voicst staat officieel niet in het schema, maar zal toch op het festival opduiken. Zo speelt de band zaterdag om 16 uur in de zogenaamde Silent Disco.

Hieraan heeft Voicst meteen een bingo verbonden, waarbij bijzondere prijzen zijn te winnen. Daarnaast zal de band later die dag een gastoptreden geven tijdens de show van C-Mon & Kypski. Op de volgende dag kun je Voicst-zanger Tjeerd ook nog eens bewonderen op het podium bij de David Gilmour Girls.

Uitmarkt

Een week later is het tijd voor de Amsterdamse Uitmarkt. Daar zal de band op vrijdag 24 augustus optreden met de big band New Cool Collective. Dit concert is rechtstreeks te volgen via de televisie-uitzending op de publieke omroep. Een dag later speelt Voicst weer samen met C-Mon & Kypski en deze show zal te bekijken zijn op MTV.

Genoeg kansen dus om deze band te gaan volgen en te beluisteren hoe de opvolger van het geweldige album 11-11 zal gaan klinken. De voortekenen zijn goed: zo werkte Voicst in New York tijdens de opnamen samen met producer Peter Katis, die bekend is van zijn werk voor Interpol.

Via de Hyves- en Myspacepagina van de band kun je de komende maand alvast wat nieuwe nummers beluisteren. * Een uitgebreide tour volgt als 'A Tale Of Two Devils' volgend jaar in de winkels ligt.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie