Daft Punk brengt livealbum uit

AMSTERDAM - De show waarmee het Franse duo Daft Punk momenteel rond de wereld toert, roept zo veel positieve reacties op dat de band heeft besloten om een live-cd uit te brengen.

Volgens Billboard moet het album later dit jaar verschijnen. Op de cd zal de show staan die Daft Punk op 14 juni in Parijs gaf.

Thomas Bangalter, één helft van het duo, liet verder aan Billboard weten dat hij een bijzonder goed gevoel had bij die bewuste show: "Het was voor het eerst in tien jaar dat we weer in onze eigen stad speelden."

Speciaal

"Voor zowel ons als het publiek was het dus een speciale avond". Het album verschijnt in twee versies: op de gewone cd staat het reguliere concert, terwijl op de versie met extra bonusdisc ook de toegift is te horen.

Verder valt er in Billboard te lezen dat Daft Punk het nummer Harder, Better, Faster, Stronger uit 2001 als single gaat uitbrengen. Dit nummer is op dit moment weer actueel, omdat het de basis vormt van Stronger, de laatste hit van rapper Kanye West.

Publiek

De video van de nieuwe clip van Daft Punk is namelijk gefilmd door 250 mensen in het publiek, bij een show in New York. Al deze bezoekers kregen een camera te leen om de show te filmen.

Deze beelden worden door regisseur Oliver Gondry tot één geheel gesmeed.

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie