De film die regisseur Martin Scorsese aan het maken is over 's werelds beroemdste rockers zal pas volgend jaar in de bioscopen gaan draaien.

De film, met als titel, Shine A Light, zou in Nederland op 20 september gaan draaien, maar dat zal hoogstwaarschijnlijk april 2008 gaan worden. Een officiële verklaring van de Nederlandse filmmaatschappij is er nog niet, maar een Amerikaanse woordvoerder van Paramount liet aan het blad Variety weten dat hij april een geschiktere datum zou vinden.

Promotie

De belangrijkste reden hiervan is dat de band volgend voorjaar veel meer tijd heeft om promotie voor de film te doen. Op dit moment zijn de Stones namelijk nog volop bezig met hun Bigger Bang-tour. De band is op dit moment aan het toeren door Duitsland en zal aankomend weekend het V-festival in Groot-Brittannië aandoen. Het voorprogramma, Amy Winehouse, heeft trouwens de concerten in Duitsland afgezegd, maar dat is onderhand geen nieuws meer te noemen.

Carrière

Shine A Light zal een documentaire worden over de gehele carrière van The Rolling Stones, afgewisseld met beelden van de huidige tournee. Naast de bandleden zelf, zullen ook Christina Aguilera, Jack White en Bill Clinton in de film te zien zijn.