Dat rapper Kanye West graag met anderen samenwerkt is bekend. De nieuwste ontwikkeling op dat gebied is dat hij de Zweedse band Peter, Bjorn & John als begeleidingsband wil hebben.

Dat Kanye West fan van deze band is, was al duidelijk nadat de rapper eerder dit jaar op mixtapes verscheen met het nummer Young Folks. Dit nummer was gebaseerd op het gelijknamige nummer van het Zweedse trio.

Nu blijkt zijn liefde voor de aanstekelijke melodie van Young Folks nog verder nog verder te gaan en heeft West het drietal gevraagd samen met hem het podium te delen als hij volgende maand Zweden aandoet.

Daft Punk

Deze eventuele samenwerking is niet de eerste spraakmakende die Kanye West de laatste tijd tevoorschijn toverde. Zo zijn de heren van Daft Punk prominent aanwezig in Kanye's nieuwe single Stronger en spelen de Fransen een rol in de bijbehorende videoclip. Ook worden de geruchten over een samenwerking tussen de rapper en zanger Thom Yorke steeds sterker.

Het is nog niet bekend of Peter, Bjorn & John op het aanbod ingaan. Het voornaamste nieuws dat rondom deze band valt te melden is dat ze de single Young Folks, waar dit verhaal allemaal mee begon, binnenkort opnieuw gaan uitbrengen.

De kans is zeer groot dat het nu wel de hit gaat worden, die het nummer verdient te zijn. Kijk hier maar eens naar de vrolijke clip.