BIDDINGHUIZEN - Op het Arrow Rock Festival in Biddinghuizen zijn zaterdag ruim 25.000 mensen afgekomen. Volgens organisator Rob Trommelen is alles prima verlopen. "De zon scheen, de sfeer was fantastisch en de bands waren goed", liet Trommelen zaterdag weten.

Het rockfestijn was met een kaartverkoop van 25.000 niet volledig uitverkocht. Maar een nieuw initiatief, de VIP-tickets, zijn snel over de toonbank gegaan. Er waren 750 VIP-tickets beschikbaar voor mensen die graag het festival vanaf een VIP-dek wilden volgen onder het genot van wat drankjes en versnaperingen.

Trekpleisters

Volgens Trommelen waren de bands Aerosmith en Toto de grote trekpleisters van het festival. "Daarnaast waren er ook kleine bands zodat er voor ieders smaak wat te vinden was. Maar bij Aerosmith gingen 25.000 mensen massaal uit hun dak", aldus de organisator.

Overigens was er ook heel wat kritiek op de organisatie van het festival. Op het weblog van de festivalsite werd door bezoekers flink geklaagd over urenlange files, waardoor optredens zijn gemist, waarna nog 5 euro betaald moest worden voor een parkeerplaats, een vies festivalterrein en hoge prijzen voor slecht eten.

Arrow Rock Festival